Photobucket" />
Photobucket" />
Photobucket" />

...1st vacation for 2011...[part 1]

Sunday, January 23, 2011
yuhuu!!!!!!!percutian pertama untuk tahun 2011 adalah ke Genting Highland.setelah berzaman kadok tak ke situ, khamis rituh kami sekeluarga ke sana...


memang enjoy tak hengat la..hilang sore-sore menjerit..kami pegi 2hari 1malam tdo Theme Park Hotel.hotel ni dekat sesangat ngan outdoor park..sampai je check in terus menggelitik nak main..mana tak nye bilik ngadap theme park dengar sore org menjerit bersuka ria...tercabar beb dengar org menjerit meng'enjoy'kan diri...

our first expedition [eceh..] menghantar ibu & my lil prince naik ulat bulu.kasi pusing-pusing satu theme park itu..then kami bergerak mencari keseronokan..akakaka..


hah kami punye first ride 'Flying Coaster'...memang giler r benda alah nih...kita naik tu berdiri. then bila start jalan kita akan jadi meniarap.memang gerun r.dari point paling tinggi die akan turun superb laju dalam keadaan kita menjunam ke bawah..kira kita terbang la..sumpah sepanjang tu aku tutup mata...yang aku buka mata masa nak naik point paling tinggi ngan senyum kat kamera jew...itu pasti la kan...ekeke..lepas turun flying coaster ni aku sumpah tak mo naik segala ride yg namanye ada coaster...tobat!!!


banyak jugak la kitaorg bedal main...layanzz...

~fly-fly~


~sementara tunggu kayu balak sampai...chezzz~
~london bridge is falling down...~
~danish with his lovely granny!
last outdoor ride untuk that day, hubby n my sis naik 'Space Shot'..yang tiang sebatang tinggi giler tuh...naik sampai atas then jatuh ke bawah superb laju tuh...bak kate hubby ''jantung macam tinggal kat atas dah tu tak rasa duduk atas kerusi pun''...hikhikhik
~nak naik ke tak nih...ekekeke~
~muka pucat tak hengat before naik~
~zass...done~

0 comments:

Post a Comment