Photobucket" />
Photobucket" />
Photobucket" />

...epiSoD balik KamPunG...

Sunday, January 30, 2011
tajuk tak tahan...macam drama jeww..wakakaka..pedulik hapa ME...seminggu ME sental cuti..kuikuikui...location ~ Kuala Terenggannu...yehaa..


entry ni lewat sket..patut semalam dh masuk..hehehe..al maklumlah letih..seharian beb perjananan..gerak dari shah alam kul10.30 pagi..sampai ganu kul 7.20pm gitu..hah kira-kira brp lama ME dok dalam kete..patah pinggang..

all the way perjalanan ME n family hujan..dari shah alam sampai la ganu..

hujan...lalala

disebabkan hujan je memanjang..anakanda ME tdo..warghh..siap meleleh air liur basi..zzzz


memang mencabar lah perjalanan ME semalam..sejuk giler..rentetan kesejukan jer..bnyk la kali kitaorg berhenti..fav stop..heheh..


danish dari tido bangun tido dan bangun lagi still tak tiba-tiba gak kat kampung tok ki n tok nih...huahuahua..last-last sebab keboringan sangat, inilah caption paling superb danish buat...ngahngahngah..

lihat...muncung MERAPOH sudah keluar!!!!
p/s:Merapoh tu kampung ibu ME..terletak di daerah Kuala Lipis. Negeri Pahang. Sempadan Gua Musang...

sejuk~mengeluarkan air kecil yang kerap>>>>lapoooo...wajib la kan lapo nih..hah ni fav food yang ME suka dan harus cari klu balik ganu nih...satay ikan...


koi..koi..koi...ni gerai bergerak satay ikan..ada yang jual naik moto..bro ni klasik sket..pakai beskal gituh..ni hubby yang nampak..terus tahan bro ni..rege die 5 cucuk satay rm1..1 cucuk tu ada 4 ketul satay..kuah die kaler pink..maniss...pic satay ME lupa nk amik..maklumlah dh xtahan nak makan..apa pun xhengat..t klu ME beli lagi ME letak pic die k..

-xoxoxox-

2 comments:

  1. zuzu_chOt said...:

    boley kah beli satay ikan utk d tapau ??

  1. bUmbLeLynA said...:

    sedang berpk samaada boleh ditapau atau tidak...

Post a Comment