Photobucket" />
Photobucket" />
Photobucket" />

...tOOLs for bEaUty...

Monday, January 24, 2011
ME buying this tools from my fren..syahada..the main reason of buying this tools bcoz ME want to be beautiful among the beautiful...ekeke..

al-kisahnye ting ting ting...rewind memory dushh ke 1 tahun 7 bulan yang lalu aka lepas pantang..berat last before deliver 80kg...huahuahua...beratkan...then pas pantang 44 hari tuh, badan memang tip top..ramai yang tegur lepas naik keje.."slim la lepas bersalin"..wahhh bunga-bunga riang hatiku gitu...hiyakkk dushhh...mimpi-mimpi indah tu dah berakhir okies... sob sob akibat melantak tidak sedar diri badanku telah naik...betul la org kate lepas bersalin klu tak jaga badan bebetul senang bangat nak naik...so terima la hakikat yang badan tuh dah semakin gurmm...warghhh...

hadoiyai..pale ni dah penin memikirkan cara nak menguruskan badan..nk makan product memang tak berani coz dengar macam-macam side effect klu amik product nih..ada yang kate klu tak maintain makan product t badan jadi gemuk double-double gituh..ewuuu...takutzz laa...nak p slimming centre mmg x berduwet lorrr...lupakan jelah..xsanggup ahh semata nk ke slimming centre sampai membuat personal loan gituh..

so ME keep searching benda apa lah yg bleh membantu diri ini...toingg...search punye search me jumpa this tools...jeng jeng jeng...malu ahh nk gtau..tunggu berjaya dulu t ME announce pe benda nye eikk...tungguuuuu...

-xoxoxox- 

0 comments:

Post a Comment