Photobucket" />
Photobucket" />
Photobucket" />

...woot woot...

Friday, January 28, 2011

comel kan rumah nih...hah ni kira 1st entry pasal rumah...nanti-nanti akan ada bnyk lagi entry pasal rumah...hah nak tau nape???sbb ME nk bli UMAH!!!!yuhuuu....hurmmm ME memang dah lama sangat berhasrat nak ada rumah sendiri...insyaallah hajat ME selama ni untuk memiliki rumah sendiri hopefully akan tercapai..

rumah yang ME nk bli ni dekat je ngan umah ibu ME..sebelah taman je..memang sengaja cari dekat-dekat..kuikuikui....actually project perumahan ni dh fully book masa ME n hubby g tanya..tp ME still insist nk gak umah kat area tuh..so sis kat situ kate tinggalkan nama n hp no untuk they all call if ada yg rejected loan...

alhamdullilah the lucks on our side...markerting agent call ME inform that ada buyer yang rejected loan...apalagi menjerit gembira la ME..terus call hubby and we all decide utk booking that house...

rumah tu tak la besar..cukup la untuk family comel ME nih...nk bli rumah ni kena ikut kemampuan diri..bukan ikut nafsu...tengok kawan-kawan bli umah besar kita pun nak besar gak... pdhal diri kita tak mampu p disebabkan sifat nak bertanding, bermegah, menunjuk ada segelintir di antara kita nih yang sanggup berhutang sana sini semata nk bg org tengok yang diri tu 'UP'...

hah rumah yang ME nk bli tuh lebih kurang macam pic kat bawah nih..harga berpatutan dan mampu ME n hubby miliki [mampu bayar bulanan actually..ekekeke]

teres setingkat, endlot, 4 bilik tidur, 2 bilik air

t ME update lagi pasal umah kk...

-xoxoxox-



0 comments:

Post a Comment