Photobucket" />
Photobucket" />
Photobucket" />

...hari-hari pun jalan-jalan...

Wednesday, February 9, 2011
warghhh...memang best la balik kampung kali nih..sebelum-sebelum ni klu balik tak sempat pun nak jejalan..p kali nih santak cuti seminggu..haa abis suma tempat ME & family pegi..plus anak pun dah besar..so senang nak ke mana-mana...

entry ni day-4 @ terengganu...
1st place Masjid Kristal..ni 1st time tau ME g sini...sedey kan...but anyway ME dh pegi..



next Pantai Pandak..pantai ni memang cantik..kalah Pantai Batu Burok tuh...u olls nak tahu x..kate mom in law ME ni lah pantai yang ada kes remaja India mati lemas tuh...adehhh...kan ke masa kes ni musim hujan kat sini..so ombak kuat..memang klu kena pukul ombak leh maut coz sini pantai berbatu...



u see...memang bnyk batu kan pantai nih..no wonder la bleh jadi kes kat sini rituh...hurmmm


orait..setelah puas bersantai-santai, perut pun suda lapa..so we olls ke Pantai Kelulut plak..makan seafood lerrr...murah n yummy..

pengembaraan tamat
ekekeke


-xoxoxox-

0 comments:

Post a Comment