Photobucket" />
Photobucket" />
Photobucket" />

...KEJAYAAN ADALAH PERUBAHAN...

Friday, February 18, 2011

ayat ni ME dapat masa pegi orentasi 3D2N tulah..fasi bagi soh ingat..tp bila direnung balik ayat ni memang btolkan...klu kita nak berjaya kita mesti lakukan perubahan..if kita still je dengan keadaan diri yang sama camne kita nak berjaya..

so u olls suma kita kena adakan perubahan dalam diri kita sendiri untuk berjaya..diri kita yang kena berubah..jangan harapkan orang lain untuk mengubah diri kita...

selain word ni, u olls bleh print gambar u olls yang rasa paling cun,hensem,lawo,macho tah pape lagi laa sebesar saiz a4.klu nak besar lagi pun tak xpe..dah tu gambar ni u olls gantung dalam bilik tempat keje u olls tu..klu macam ME tak de bilik, tepek jelah kat partition tu haa...tp pastikan gambar tu mengadap u olls k...

mesti u olls tertanya kan camne la gambar ni leh memotivasikan diri kan...gini..setiap pagi atau setiap kali u olls pandang gambar tu, u olls challenge la diri u olls sendiri...contohnye la kan macam ME..."Lina, hari ni ko kena khatam 1 SOP.WAJIB"...so at the end bila abis waktu keje klu ME tak dapat buat apa yang ME ckp pagi tadi dengan sendiri nye ME akan rasa bersalah and malu pada diri sendiri...so by hook by crook ME kena buat apa yang dh ME ckp di  awal pg tadi..

tp klu u olls ni jenis yang tak makan saman buat ler camne skali pun..gitu la jugak...means u olls masih tak bersedia untuk berjaya sebab tak mo lakukan perubahan...muahahaha

...KEJAYAAN ADALAH PERUBAHAN...
-xoxoxox-

0 comments:

Post a Comment