Photobucket" />
Photobucket" />
Photobucket" />

...shopping,santai,posing...

Thursday, February 3, 2011
day-3 @ terengganu mulakan dengan xtvt bershoppinggg...warghhh nilah xtvt yang ME paling sangat suka...hapakah ayat...kuikuikui

tempat wajib ME mesti pergi klu balik kampung adalah PASAR PAYANG...biasa kan dengar nama pasar payang nih..outsider klu datang ganu ni mesti nk g pasar payang..kt sini glamour ngan sutera..memang rambang mata klu dtg sini..kain batik, pelikat pun ada gak jual kat sini..pendek kata memacam la ada jual kat sini...

~batik & songket~

mama sibuk memilih batik..anak buat kerja lain...ekekeke

batik dah..skang sutera plak..ni memang tak tahan la...bleh rabun dok sini tengok sutera..ME menggeletis je nk bli sutera p hubby tak bagi...sobsobsob..xpe t balik bulan 5, ME nk bli gak...tak kira tak kira...hahahaha



hehehe...walaupun hubby tak bagi bli p ME tetap membelek-belek gak sutera..geram kan..penat la bro tu melayan ME..lepas satu satu ME minta bro tu bukak..akakaka..

huahuahua...anakku dah jadi partime worker plak kat kedai nih dek kerana bosan menunggu mama...ahaks.."mama saya memang gituh"

batik sudah sutera pun sudah...now shopping bebawang plak...ahaks..


poyos je kan...bukan bli bawang pun..ibu ME kirim bli asam keping..kuikuikui..posing je lebey tuh...

hah dah penat shopping ME and family gerak ke Pantai Batu Burok plakss...sini berlibur-libur la...


penuh style je berjalan tuh...

next...cuba u olls teka kat ne nih???


ME n family amik flight straight ke China...zasss...
leh caya x??hahahaha

ni lah Kampung Cina kat Kuala Terengganu...satu-satu nya perkampungan cina disini..nampak meriah coz nak sambut gong xi fa chai...hah tengok ME pakai baju merah tuh..nk k sambut sama la tuh...huhuhu



tempat ni baru develop..blakang area kampung cina tuh..hapa tah nama tempat nih..tempat cantik hubby blasah je snap pic..ekeke...

okies..utk day-3 ni, nilah last destination ME n family...will update more..

-xoxoxox-

1 comments:

  1. zuzu_chOt said...:

    geram amat sama gibab!! wenduuuuuu gibab!! smart gmbr die!! uhuk3! :)

Post a Comment